Print this page

Testemonials

Waardeer deze pagina
(7 stemmen)

36 berichten

 • Comment Link Odette Janssen Thursday, 02 June 2016 20:06 geplaatst door Odette Janssen

  Addy is een super sportmasseur. Luistert goed naar je klachten en handelt daar ook naar. Ik kom er nu al een hele tijd en ben super blij met hem.
  Hij is kundig en pakt de oorzaak aan. Ik kom om de 2/3 weken om nek/rug/schouders bij te houden.
  Een echte aanrader.

 • Comment Link D. Hrelja Tuesday, 05 January 2016 12:54 geplaatst door D. Hrelja

  Al zeker drie jaar mijn vaste masseur, hij heeft een professionele houding. Reeds verschillende behandelingen gehad voor mijn rug/nek, hij kijkt wat er nodig is en past de zorg hierop aan. altijd vermindering van klachten na massage. Erg tevreden. Een aanrader.

 • Comment Link Esther Tuijtelaers Thursday, 17 December 2015 18:23 geplaatst door Esther Tuijtelaers

  Na voor de zoveelste keer knallende hoofdpijn te hebben, ben ik in contact gekomen met Addy. Hij nam mijn klachten serieus en maakte meteen tijd voor een afspraak. Inmiddels kom ik 1x per 6 weken bij hem voor "onderhoud" en dat helpt me enorm. Addy is professioneel, flexibel, klantvriendelijk en eerlijk. Echt een aanrader!

 • Comment Link Anja De Waegenaere Wednesday, 16 December 2015 11:17 geplaatst door Anja De Waegenaere

  Super ervaring! Ik sukkelde al lang met veel pijn in onderrug, bil en been. Dat leverde flinke belemmeringen op. Na drie massagebehandelingen al 50% reductie in pijn! Dat geeft weer heel veel hoop. De behandeling wordt precies afgestemd op je klachten .Kan het iedereen aanraden.

 • Comment Link Linda Wednesday, 16 December 2015 08:30 geplaatst door Linda

  Inmiddels komt ik al zo een 3 jaar bijna maandelijks bij Topfit. Het begon met een flinke knie-blessure waar ik al maanden mee rond liep en waar Addy me binnen no time vanaf hielp. Iets wat de gewone fysio niet voor elkaar kreeg. Inmiddels ga ik voornamelijk preventief bij Addy langs en heb ik dan ook geen last meer van blessures. Maar eigenlijk kan Addy je overal mee helpen.
  De laatste keer dat ik er was had ik al dagen last van een zeurende hoofdpijn vanuit mijn nek. Ook hier kon Addy wel wat mee en inderdaad, de volgende dag was het helemaal weg.!

 • Comment Link Conny Tuesday, 15 December 2015 18:18 geplaatst door Conny

  Ik kom nu iets meer dan twee jaar bij Topfit. Addy vind alle "knopen" en is een ├ęchte vakman. De beste masseur die ik ooit gehad heb. Mijn pijn in de schouders en nek zijn altijd aanwezig, maar door de massages van Addy echt een stuk minder.

 • Comment Link Mandy Zaterdag, 12 December 2015 16:27 geplaatst door Mandy

  Addy is erg kundig en weet van aanpakken, ik had een hardnekkige kuit blessure en met drie behandelingen zo goed als over. Ook voor nek en rug fijne stevige aanpak, niet zonder beetje pijn, maar daarna des te beter en losser, echt aanrader!

 • Comment Link Robbert Vrijdag, 11 December 2015 05:59 geplaatst door Robbert

  Bij Addy gekomen in eerste instantie voor behandeling van mijn knieblessure als gevolg van wielrennen als aanvulling op fysiotherapie. Addy kreeg voor elkaar wat de fysiotherapeut niet kon: in twee behandelingen het probleem compleet verhelpen. Ook bij een tweede andere blessure stelde Addy een juiste diagnose en verhielp het probleem. Ik kom nu elke 4-6 weken om de spieren soepel te houden. Een sterke aanrader voor iedereen die regelmatig sport, Addy heeft handen van goud en heeft aantrekkelijke student tarieven.

 • Comment Link Nick van Beurden Vrijdag, 11 December 2015 05:47 geplaatst door Nick van Beurden

  Kreeg een aantal maanden geleden een behandeling bij Addy cadeau en ben er blijven hangen. Ik ga nu om de paar weken om mijn nek en rug onder handen te laten nemen. Ik heb enorm baat bij de kundigheid van Addy.

 • Comment Link Cathy Thursday, 10 December 2015 16:53 geplaatst door Cathy

  Diverse sportmassages gehad, ook bij blessures, zeer tevreden met het resultaat en goede adviezen. Nooit meer een andere masseur.